Voorzichtig het draadje oppakken

Gisteren de training gemist, omdat ik te koortsig en verkouden was. Maar vanmorgen voelde ik me een stuk beter, dus ben ik wel gaan fitnessen (/me geeft haarzelf een schouderklopje). Dat hakt er dan wel gelijk in trouwens, je spieren worden gelijk een stuk sneller moe.

Het was wel goed dat ik een paar bonuspunten verdiend had met sporten, want het recept van vanavond leek erg lekker te zijn maar bleek uiteindelijk niet bijzonder genoeg om te bewaren. Het komt dus niet op dit blog, want daar wil ik alleen de recepten op die ik wil onthouden en vaker wil maken. Het was nog met rijst ook, dat wordt altijd duur betaald bij de weightwatchers en verteert zo snel dat ik nog wat ruimte moet houden voor een stevige avondsnack – vandaar dat de verdiende bonuspunten zo goed van pas kwamen.

Leave a Reply

Name
Email
Website