Week 4

Oeps, dat was zomaar 3 ons erbij. Maar op de weegschaal vanmorgen woog ik inene bijna een kilo zwaarder dan gisteren, dus eigenlijk valt het nog mee vertel ik mezelf maar braaf.

Ben ik dan deze week niet braaf genoeg geweest? Misschien, maar echt slecht was ik ook niet. De schade in Brussel bleef beperkt volgens mij en daarna was ik op de weegschaal ook niet aangekomen. Het zal een combinatie van een aantal dingen zijn geweest:

  • Minder sporten, want dat scheelt toch veel. Vanmorgen kreeg ik een sms-je of ik vanavond in kan vallen in het andere team, dus speel ik twee wedstrijden vandaag. Dat is dus al een eind de goede richting op. Maar het betekent wel dat ik echt iets erbij moet gaan doen deze zomer want in april is basketball afgelopen.
  • Een reactie op de 3,5 kilo die ik vorige week was afgevallen, waarbij mijn lichaam dus even bang is alle reserve’s kwijt te raken. Dat is natuurlijk ook een verklaring die mij goed uitkomt, want dan val ik komende week gewoon weer lekker af.
  • Weinig slaap. Ik merk wel vaker dat ik moeilijker afval en dat ik meer vocht vasthoud als ik niet genoeg slaap krijg en vannacht was ik aan het discussiëren op het internet en als ik dan wat feiten zoek om mijn argumenten kracht bij te zetten ben ik zomaar een paar uur verder. En dan wilf ik niet eens.

Ik hoop maar dat het vooral vocht is dat ik vasthou, zodat ik volgende week weer een sprong in de goede richting kan nemen.

Leave a Reply

Name
Email
Website