Weekendje vrij

Dit weekend waren we eventjes kinderloos. De oudste twee waren op kamp en de jongste logeerde bij een vriendje, dus konden echtgenoot en ik heerlijk een dagje Amsterdam doen. Langs mijn favoriete kledingwinkel (Cora Kemperman, die maakt zulke vrolijke dingen), langs the American Book Center waar we ooit de kassa op tilt hebben laten gaan en ze ons nog steeds heel graag zien komen en uitpuffen in café de Jaren.

Er zijn weinig mensen met wie je echt lekker uit kan gaan, een biertje kan drinken om vervolgens heerlijk in een nieuw boek te kruipen, dus het is wonderbaarlijk fijn dat Tim en ik elkaar gevonden hebben. Veel gelezen dus en daarna blijven plakken om een hapje te eten. Met een gecarameliseerd uientaartje en gegrillde zalm was ik redelijk netjes dacht ik, maar de chocoladetaart als toetje kon ik niet weerstaan en daar moet ik minstends drie strenge dagen voor boeten om het goed te maken denk ik.

Ook de heerlijke donkere biertjes zijn vast niet goed geweest voor het puntenbudget, hoewel zes in een middag/avond uit best netjes is. Maar ik ben blij dat ik maandagavond kon trainen om weer wat bonuspunten te krijgen en ben vandaag ook fanatiek wezen fitnessen. Daar laat ik me trouwens één keer in de maand meten en ik was deze maand drie centimeter smaller in de taille en rond de heupen geworden, dus dat is ook een mooi resultaat.

Leave a Reply

Name
Email
Website