Week 5

Deze week was er weer 1,2 kg af, dus dat is heel netjes vind ikzelf, zeker gezien de chocoladetaart en het bier. Maar ik heb ook netjes gesport (2 wedstrijden, 1 keer trainen en 1 keer fitness), dat helpt. Verder vooral veel water en eigenlijk moet ik ook genoeg slapen – als ik weinig slaap gaat het afvallen minder snel volgens mij. Of zou dat verbeelding zijn?

Ik heb voor vanavond een simpele chili-con-carne op het menu staan (kidneybonen, ui, paprika, tomaat, rundertartaar, evt. wat bouillon en een kant-en-klaar kruidenmixje), dat is vooral snel en makkelijk en niet al te veel punten. Een punt of 5 voor de chili en dan nog punten voor het brood erbij.

Ik heb wel al daaaaaaaaaaagen enorme trek in roggebrood met kaascrème. Een houtsnip heet dat bij de lekkere kaaswinkel in het centrum hier, maar ik heb er al veel verschillende benamingen voor gezien en het is één van de dingen die me zwaar in verleiding kunnen brengen. Ik heb dus vandaag wat light-kaas gekocht om te kijken of ik zelf iets in elkaar kan flansen want ik heb nog geen makkelijk light recept gevonden. Als er geen receptje gepost word is het allemaal niets geworden – tips zijn welkom 😉 .

Komend weekend heb ik een basketball wedstrijd en gaan we daarna met het team uit eten. Ons team kennende zal er wel wat drank bij vloeien dus ik heb me maar gelijk ingedekt en me als chauffeur opgegeven, dan moet ik het bij een stuk of twee alcoholische versnaperingen houden. Ik heb wel drie halve flesjes wijn gekocht, dan kunnen we die openmaken en gewoon alletwee een lekker glaasje drinken zonder in verleiding te komen de rest van de fles ook op te drinken. Kortom, ik heb goede hoop voor de komende week.

Leave a Reply

Name
Email
Website