Week 9

Vandaag dus weer de echte weegdag. In de vakantie was er bijgekomen, bij het dansfeest hadden we veel gedanst maar ook veel bier gedronken, maar daarna ben ik weer trouw op gaan letten. Maandag trainen, dinsdag fitness, dus ook de beweging was weer in het ritme en daardoor kwam ik uiteindelijk compleet neutraal uit. Niet afgevallen, niet bijgekomen. Of, als ik eerlijk ben, alles weer afgevallen wat ik bijgekomen was.

Het blijven bewegen is wel belangrijk want komend weekend wordt weer eentje met hindernissen. Eerst een weekend bij de schoonfamilie in Brussel – en dus veeeeeeeeeel verleidingen en weinig mager eten. Zondagmiddag komen we terug maar gaan dan gelijk naar een verjaardag waar we blijven eten, dus dat zal ook niet heel erg lijngericht zijn. Vanavond gelukkig weer een wedstrijd, en dus beweging. Morgen toch mezelf maar naar fitness slepen – en eigenlijk zouden we weer moeten beginnen met joggen. Zetten we voor volgende week op het programma!

Klein tegenvallertje had ik ook: het roggebrood (onbeperkt voor 4 punten) geldt alleen voor echt volkoren roggebrood en volgens mij is dat er alleen van bolletje. Mijn buurtsupertje heeft het niet en de (kleinere) Albert Heijn waar ik vandaag was ook niet, dus dat wordt weer zoeken welke winkel het wel heeft. Want ik hou wel erg van donker brood en roggebrood, dus wil het niet missen.

Leave a Reply

Name
Email
Website