Ben ik weer

Zoals de lange afwezigheid al deed vermoeden was de motivatie helemaal weg de afgelopen twee maanden. Ik kwam dus behoorlijk aan en begon er ook weer echt last van te krijgen. Daarbij heb ik besloten om volgend jaar toch gewoon maar weer te gaan basketballen ook al moet ik ervoor naar een andere club. Met 47 is het al ingewikkeld genoeg om goed mee te doen bij al die jonge meiden, dus ik vind het al dapper dat ik toch overstap en wil in ieder geval genoeg gewicht kwijt zijn om goed te kunnen hollen. Mikken we volgend jaar op ook weer goed springen 😉

Omdat het in mijn uppie toch echt niet lijkt te lukken moet ik dus weer naar de weightwatchers van mezelf. De paar vrije uurtjes die ik ‘ s avonds heb zijn me heilig, dus ik wilde wel een ochtendcursus. De enige die een beetje haalbaar is hiervandaan zit op 10 km afstand; dat was ook de reden dat ik stopte bij de weightwatchers toen de Haarlemse ochtendclub werd opgedoekt. Maar wat moet dat moet en van mij moest het zelfs in mei nog, dus vanmorgen heb ik mij met de auto in de spits begeven. Vijftig hele minuten later (pfffft) mocht ik me weer bij mijn oude weightwatcherscoach aanmelden en omdat er ook nog een paar oude bekenden zaten was het in een mum van tijd weer vertrouwd gezellig.

Mijn begingewicht was wel even slikken, dat was nog 2,3 kg hoger dan de weegschaal vanmorgen aangaf toen ik er bloot voor  het ontbijt op stond. Maar nu ik weer naar de club ga zal ik toch de officiële weegschaal maar aanhouden zodat ik begin met 126,6 kg. Daar moet ondanks een bruiloft + feest donderdag en een groot feest maandag wel gelijk wat van af deze week, dus ik begin maar gelijk met schrijven hoeveel punten ik elke dag opeet (bij weightwatchers krijg je een puntenbudget per dag) en zal straks met een aangepaste boodschappenlijst op stap gaan.

Voor mijn verjaardag heb ik een Wii fit gehad, dus daar moet ik ook maar eens aan gaan beginnen. Deze week minstens drie keer is het streven en me er niets van aantrekken dat ik de hele buurt van entertainment ga voorzien. En natuurlijk braaf minstens ̩̩n keer per week dit blog updaten Рals ik een lekker recept tegenkom nog wel vaker.

  1. Volgend jaar basketballen? Is dat in september of 2010?

    Goed dat je toch weer naar WW gaat. Met een wij-gevoel is het vast beter te doen.

    Wederom succes.

  2. Motivatie is bij mij ook het grote probleem. Er zouden wat kilootjes af mogen en ik zou voor mezelf wel wat meer discipline mogen hebben. Zet hem op. Ik hoop dat ik wat motivatie uit jouw verhaal krijg.

Leave a Reply

Name
Email
Website