Goed nieuws

Bij mijn blogje is het soms zo dat ik geen zin heb om te bloggen als ik slechte dingen moet melden. Maar op het moment kom ik gewoon weinig aan de computer toe omdat we net een jonge hond hebben en die niet zo lang alleen kan blijven. Mijn computer staat boven, dus daar kom ik alleen snel tussendoor om de post te lezen.

Dit wordt dus een kort postje, en alle pagina’s en tellers bijwerken moet ook nog even wachten. Ik wilde alleen wel even melden dat het beginnen bij de weightwatchers eigenlijk heel goed is gegaan. Mijn eerste week had ik een bruiloft, een mexicaans feest en een etentje maar was ik desalnietemin 1,3 kg afgevallen. De tweede week had ik een weekend bij mijn schoonmother, die je vooral wil verwennen om te laten merken dat ze van je houdt. Maar ik heb standvastig maar twee puntjes van de zelfgebakken taart genomen, als toetje bij de twee warme maaltijden daar, en heb me verre gehouden van alle snoepverleidingen.

Ik was zo braaf geweest dat zelfs het uitje gisteren met Tim, waar ik biertjes heb gedronken en toen we noodgedwongen een snelle McDonaldshap deden de frietjes niet kon weerstaan, mijn weekresultaat niet kon verstoren. Deze week was ik maar liefst 1,9 kg kwijt, zodat ik in totaal al 3,2 kg kwijt ben. Dat motiveert wel, dus ik hoop komende week ook weer op een mooi resultaat en dan zal ik proberen om geen meldpostjes meer over te slaan.

  1. Helemaal te gek! Ga zo door.

  2. Leuk te horen dat je terug ‘bezig’ bent !!

Leave a Reply

Name
Email
Website