Korte wekelijkse update

Even een heel kort postje, want het is razend druk deze week. Om de een of andere reden heb ik sinds in weer ben gaan weightwatchen iedere week twee feesten of etentjes en afgelopen week was daarop geen uitzondering. Met een clubje vriendinnen zijn we gaan eten bij de pizzabakkers in Amsterdam, waar ik me redelijk goed heb gedragen. Daarnaast ben ik zaterdag uit dansen geweest met Tim (mijn egaa) omdat de kinderen een weekend op kamp waren en we de gelegenheid niet voorbij wilden laten gaan. Daar heb ik wel wat biertjes naar binnen geslagen maar mezelf ook de blaren op de voeten gedanst.

Zondag was er al met al een kilo af, dus ik had goede moed. Maar vandaag bleek die kilo er toch weer bijgekomen te zijn, dat was even slikken. Ik denk dat het komt omdat ik de afgelopen twee nachten niet veel slaap heb gehad, dat heeft bij mij wel vaker invloed op mijn gewicht. Ik ga er vanavond dus maar vroeg in 😉

Verder ben ik in ieder geval niet aangekomen, dat is ook wel weer goed nieuws, en ben nog goed gemotiveerd om de week slanker te eindigen. Tenslotte is 3,2 kg in 3 weken helemaal geen slecht resultaat als je die weken volop uit eten en feesten bent geweest.

  1. Lijkt mij ook geen gekke score. 🙂
    Die toestanden deze week zijn je wel aan het tarten. Hopelijk dat je gewicht je toch mee zal gaan vallen.

Leave a Reply

Name
Email
Website