citroen meringue taart

Daar ga ik in Frankrijk altijd voor door de knieën, citroen/meringue taart. Maar hier kun je het maar zelden krijgen en ik was er ook van overtuigd dat het maar heel moeilijk in een weightwatchers budgetje in te passen was. Maar toen ik bij de Aldi een taartje in de diepvries zag kon ik er niet zomaar voorbijlopen – daarvoor kom ik ze te weinig tegen. En vorige week kon ik toch ook van de hazelnootschuimtaart genieten zonder over de punten die ik had te gaan?

Thuisgekomen snel de calculator erbij gepakt en toen werd ik prettig verrast: een puntje taart kost maar 4 propoints! Dat wordt dus mijn lekkere avondhapje vandaag en kijken of hij net zo lekker is als ik hoop 🙂

  1. hopelijk is het net zo lekker als het klinkt. en lekker weinig punten zo’n punt. Ik moet ook eens langs de aldi

  2. Hij viel ons niet tegen moet ik zeggen. De korst is niet geweldig, maar de taart zelf… yummie. Ik ben gek op lemon curd en die smaakt prima 🙂

Leave a Reply

Name
Email
Website