Long time no see

Vandaag heb ik twee oude recepten van dit blog weer nieuw leven ingeblazen. Ik begon vanmorgen met een volkoren roggebroodje met eigengemaakte kaascreme (ik ben gek op pompernikkel, volgende keer moet ik dit ontbijtje eingelijk eerst goed op laten stijven in de koelkast). Ik gebruikte 48+ oude kaas, omdat ik geen lekkere 20+ voor handen had. En ik gebruikte 200 gr. roomkaas light, 100 gr. kaas en vier eetlepels room dit keer. Daarmee kom ik voor 50 gram kaascreme op 3 propoints uit.

Vanavond hebben we weer eens vegetarisch gegeten: pasta met broccoli en kaassaus. Het recept is van voor de propoints, maar omgerekend komt het op 8,5 propoints per portie (het recept is voor 4 personen en wij gebruiken volle melk in plaats van halfvol) plus wat je voor pasta rekent. De kinderen zijn er niet allemaal even dol op, vanwege de blauwe kaas, maar wij vinden het heerlijk eten.

Leave a Reply

Name
Email
Website