Begin

Mijn goede voornemen voor dit jaar wordt gesteund door het buikje dat me in de weg zit bij het bukken en het puffen dat ik doe bij het sporten. Tot mijn grote schrik gaf de weegschaal 113,2 kg aan en ik wil eigenlijk in de buurt van de 78 kg wegen. Bij mijn lengte van 1.78 is dat net een gezond BMI en volgens mij zit ik dan in een nette maat 40.

Eigenlijk had ik vandaag ook gelijk naar de weightwatcherscursus willen gaan, maar in de vakantie is dat soms moeilijker te regelen omdat de kinderen ook naar allerlei dingen willen gaan. Dat wordt dus volgende week – maar het afvallen wilde ik niet gelijk ook een week uitstellen dus daar begin ik mee. Op donderdag, omdat mijn WW-cursus op donderdagochtend is.

  1. Even een comment achterlaten, om te kijken of mijn plugin wel werkt en wat er allemaal gezien kan worden 😉

  2. En nog een tweede comment, ook weer om te kijken hoe het staat en of ik nog iets moet veranderen ergens in een template.

Leave a Reply

Name
Email
Website