Week 3

Dat was een mooi resultaat deze week. Maar liefst 3,5 kg eraf, dat heb ik volgens mij nog niet eerder gedaan zo’n sprong. Nu maar hopen dat het niet betekent dat ik volgende week stilsta…

Ik denk dat het bewegen veel geholpen heeft deze week. Dat dansen was behoorlijk inspannend, ik had een basketballwedstrijd, een basketball training en ik heb een keer gefitnesst. Natuurlijk heb ik ook op het eten gelet en deze week aldoor weightwatcher-recepten gekookt, maar ik heb tussendoor best mijn wijntje genomen of iets zoets lekkers genomen.

Wel heb ik iedere dag minstens 2 liter bronwater gedronken en geprobeerd om een beetje bijtijds te gaan slapen. Verder had ik dit weekend nog een verjaardagspartijtje dat weliswaar van de mensen was die me eerder bekritiseerden omdat ik gewoon minder moest eten, maar waar helaas géén lijnvriendelijke hapjes waren naast de garnalen die ik niet lus. Waarom hebben mensen zoveel moeite met rauwkost serveren op feestjes? Zoveel werk is het toch niet, dat snijden? En als het er staat is het altijd in een mum van tijd weg…

Maar goed, ik was sterk en heb naast mijn twee glaasjes wijn alleen een stukje brood genomen – en veeeeeeel spa. Dus het is wel fijn om daar nu zo voor beloond te worden, dat helpt volgende keer vast om het ook vol te houden. Ik moet het komend weekend maar heel goed voor ogen houden, dan logeren we bij mijn schoonfamilie en hun idee van lijnen komt neer op vruchtentaart in plaats van slagroomtaart – maar dan wel met daarbij de Belgische cakejes waar ik absoluut niet af kan blijven.

Leave a Reply

Name
Email
Website