Oeps

Zo’n hele drukke dag vol heen en weer rennen/rijden/fietsen om de kinders van de ene plaats naar de andere plaats te brengen. Tussendoor lag er nog een stapel onafgemaakte klusjes die eigenlijk allemaal gisteren gedaan hadden moeten worden en aan het eind van de dag hadden we de gruwel van iedere ouder; zwemles. Druk, heet, benauwd, stress….

Boodschappen en koken lukte niet en de jongste had nog een beloning te goed voor zijn voorbeeldige gedrag op school – dus eindigden we bij de McDonalds. De maaltijdsalade met gegrilde kip was op, dus heb ik die met tonijn genomen. Dan nog twee hamburgers omdat die in ieder geval budgettair beter zijn dan patat – maar zo ben ik wel 16 punten voor de avondmaaltijd kwijt en ga ik nu dus wéér een paar puntjes “in het rood”. Zo vlak voor de weegdag is dat niet handig, maar ja, soms lukt het even niet anders. Morgen maar even slikken en dan gemotiveerd de week in. Met nieuw systeem (denk ik), spannend.

Leave a Reply

Name
Email
Website