Week 8

Eigenlijk was die gisteren al afgelopen, maar het is schoolvakantie en met drie kinders thuis kom ik niet toe aan de weightwatchcursus. Geen officiële weegschaal dus, en geen officiële meting.

Op de weegschaal thuis ben ik twee kilo zwaarder maar ik hoop dat dat voornamelijk vocht is omdat ik net ongesteld geweest ben. Mijn hormonaal gestimuleerde snoepaanvallen heb ik weten te beperken tot twee dubbele boterhammen met pindakaas, één keer pizza voor avondeten en een aantal glazen rode wijn. Het grootste deel daarvan viel nog binnen budget ook, dus eigenlijk heb ik voor mijn gevoel maximaal verdiend dat ik gelijk gebleven ben ipv afgevallen.

Helaas is het sporten ook ingewikkeld in de vakanties. Geen fitness overdag, geen basketballtraining en de enige wedstrijd die we zouden spelen zou morgen zijn en die hebben we gezamenlijk verplaatst omdat ik morgen een feest geef. Dat scheelt ook altijd in het afvallen, weinig sporten en weinig slapen.

Maar ons feest morgen is een dansfeest dus daar krijg ik genoeg beweging – en komende week is school weer begonnen dus zou het met het sporten ook weer goed moeten komen. Voor de cijfertjespagina ga ik dus gewoon maar weer donderdag wegen en dat getal over twee weken verdelen.

Leave a Reply

Name
Email
Website