Week 13

Eindelijk weer op het goede spoor, want vandaag lukte het weer om bij de cursus te zijn. Afgelopen dagen leek het eigenlijk goed te gaan qua gewicht, maar vandaag woog ik  inene weer ruim een kilo zwaarder dan gisteren. Dit leek me dus een mooi moment om de laarzen om te wisselen voor gewone pumps en mede daardoor bleef de schade beperkt tot 700 gram erbij.  Na drie cursusloze weken, pasen, patatdagen en vele andere verleidingen is dat eigenlijk nog heel netjes, dus volgende week moet dat er gewoon weer helemaal af kunnen zijn.

Deze week was er gelukkig ook weer trainen en heb ik nog een keer gefitnesst zodat de beweging ook weer op gang gekomen is. Over drie weken is het basketball seizoen voorbij, dus dan moet ik eigenlijk wel een vervanging hebben qua sport. Dan moeten Tim en ik dus het joggen maar weer op gaan pakken hebben we besloten. Eigenlijk willen we ook vaker uit dansen gaan, dat telt tenslotte ook mee.

Verder is het misschien handig om te melden dat ik eindelijk ook volkorenroggebrood heb kunnen vinden. Bij de Vomar hadden ze zowel de versie van Bolletje (die mij minder lekker lijkt, ik houd van erg donker roggebrood en dit lijkt bijna gewoon brood) als een mij totaal onbekend merk dat ook nog eens erg goedkoop was. Voor 39 cent per pakje ga ik dat dus de komende week gewoon uitproberen.

Leave a Reply

Name
Email
Website