Week 14

Vorige week meldde ik al dat de knop weer een beetje omging en deze week bleek dat ook op de weegschaal want ik was maar liefst 1,8 kg kwijt. En dat ondanks dat ik de reuzenbokkenpoten eerder deze week niet kon laten staan en ook nog wel wat buiten-budgetaire borrels heb gedronken.

Het scheelde erg dat ik weer goed ben gaan sporten denk ik. Zondag ben ik tijdens een basketball wedstrijd wel wat gebleseerd geraakt aan mijn kuit, maar ik probeer hem wat te sparen terwijl ik toch sport. Maandagavond dus wel naar trainen geweest. Dinsdag was rustig, maar woensdag ben ik warempel begonnen met een loopcursus bij de atletiekvereniging hier vlak bij.

De bedoeling is dat we op 20 juni 4,6 km gaan hardlopen op de grachtenloop dus we moeten wel bij de les blijven en kunnen er niet met de pet naar gooien. De eerste training was in ieder geval al prima. Pittig genoeg voor stijve spieren maar niet zo zwaar dat ik er echt last van had.

De eerste weken moeten we één keer ‘huiswerklopen’ omdat gelijk met drie keer starten zwaar is volgens de juf. Omdat ik deze maand ook nog basketball komt me dat niet slecht uit. Vanavond had ik al gelijk een wedstrijd en maandag heb ik ook weer trainen, dus dat zijn al twee sportieve avonden. Met van het weekend een keer de looptraining zelf doen en komende woensdag de cursus weer heb ik toch wel gelegenheid om mijn bonuspoints voor actief bezig zijn te verdienen.

Al met al was ik zo in mijn hum met het resultaat en het mooie weer van vandaag dat ik spontaan bij de kapper binnenliep en mijn haar weer redelijk kort heb laten knippen. Scheelt me voor komende weegdag ook weer een paar gram 😉

Leave a Reply

Name
Email
Website