Demotiverend

Ik had goede hoop na vorige week, dus ik ben deze week redelijk braaf geweest en had daarbij ook nog twee intensieve basketball wedstrijden. Ik was dan ook heel verbaasd en gefrustreerd dat dat niet terug te zien was op de weegschaal; integendeel zelfs. Donderdag was het helemaal erg, toen was ik boven de 120, maar op mijn officiële weegdag vrijdag was ik 118,8 kg. Dat is dus 1,3 kg meer dan vorige week en in snap echt niet hoe dat komt.

Toch maar proberen om de moed erin te houden en te kijken of het deze week beter gaat. Maar mijn eerste grote doelstelling (onder de 100 kg) lijkt wel steeds verder weg te raken.

 1. Och, wat onwijs frustrerend. Inderdaad, demotiverend. Bah. Zou het helpen als je meer Thyrax slikte? Weet niet echt hoe dat allemaal werkt hoor.

 2. volgens mijn bloedwaardes zit ik al aan de hoge kant met de thyrax. Als ik meer wil, moet ik echt naar een specialist en daar heb ik helemaal geen tijd voor en geen zin in. We proberen nu eerst even wat vitamine B12 injecties, 5 weken lang een prik, dus over 4 weken is er weer een nadenkmomentje.

 3. Gadverjakkiebah! Het is oneerlijk.
  Wellicht beter te kijken over een langere tijd naar de dalende lijn dan naar elke week de schommelingen?

 4. Dit is inderdaad bijzonder frustrerend. Kan er zelf ook al niet tegen. Je best doen en dan nog die rottige cijfertjes.

 5. Bah wat een vreselijke frustratie! Hou vol, en verstop die hele weegschaal misschien een hele poos. Zelf denk ik maar van, nouja in ieder geval eet ik gezonder en beweeg ik wat meer. Ook al val ik niet af, dat moet toch ergens goed voor zijn….

  Sterkte!!

 6. Hoi Mar,
  Is inderdaad frustrerend. Ben alles wat ik naar binnen schuif, weer aan het opschrijven en de points aan het tellen.Tot in het absurde. 0,25 of 1,75. Ben donderdag begonnen. Heb de 1e boekjes er weer bij gepakt en eet volgens die weekmenu’s. Ga maar 1x in de week op de schaal. Iedere dag is echt niet leuk. Volhouden hoor, op een dag kom je onder die 100!
  Wens je heel veel succes
  Mieke

Leave a Reply

Name
Email
Website