Weinig postjes maar ook weinig nieuws

Het is wat rustig op het blogfront, maar ik heb ook twee keer de WW-cursus gemist. Tim had controle in het ziekenhuis en daarna waren we een lang weekend in Brussel bij de schoonfamilie omdat de zomervakantie hier inmiddels is begonnen.

Schoonfamilie is altijd slecht voor mijn lijn, maar dat dipje heb ik inmiddels weer weggewerkt dus we gaan nu weer voor winst bij het afvallen. De komende weken hebben we wel allemaal vakantie, dus enerzijnds heb ik het zelf in de hand allemaal maar anderzijds is het wel de tijd van gemaksvoedsel omdat we geen zin hebben om uitgebreid te koken en ze daar zulke lekkere patat hebben. Misschien moet ik mijn weegschaal wel meenemen voor de motivatie…

Hopelijk wordt het mooi weer, zodat we veel kunnen fietsen en wandelen. We hebben een fietskarretje voor de hond gekocht, dus we hebben geen excuus meer en kunnen zo ver fietsen als de jongste zoon van 6 aan kan. Mijn weegschaal thuis gaf vanmorgen 117,8 aan en die 117 had ik al lang niet meer gezien, dus ik heb goede hoop dat ik het ook zonder cursus ga redden deze vakantie.

 1. Geniet van de vakantie! En laat die weegschaal maar thuis, je kunt het vast zonder ook heel goed.

 2. Ha M, long time no see…je vraagt je nu wel af, wie is dit dan? ‘t Is Kison, of Graysa, met nog ‘n nom de plume voor nog een blogje. Het is erg stil geweest bij mijn ‘oude’ blogs, en dat heeft onder meer te maken met mijn nieuwe ‘addictie’, waar ‘t nieuwe blog helemaal op in gaat. Bij dat onderwerp ben ik nog niet klaar om mijn echte naam eronder te zetten. Velen die dit helemaal niet hoeven te weten, en het gaat tenslotte over een persoonlijk uitpluizen van dingen.

  Afijn: ik denk vaak aan je en ben benieuwd hoe het met je gaat. Moet ik je blog maar eens beter gaan volgen, weet ik, maar daar staat natuurlijk ook niet alles in. Ik hoop dat je een superlekkere zomer hebt, en dat alles op rolletjes loopt. Tenminste een paar keer per week, in ieder geval. 🙂

 3. Voor bijhouden ben je denk ik beter af bij marbel.info/blog/ , hier gaat het alleen over de weegschaal ;). Ik ga na de schoolvakantie weer naar de weightwatchers dus moet nog even snel de ongeveer anderhalve kilo kwijt die er in de vakantieperiode bij is gekomen. Tot die tijd is dit een stil blogje ben ik bang…

  Ik wilde jouw blogje natuurijk wel gelijk lezen, niet alleen om te weten hoe het met jullie is (ik vond je al stil, maar dacht dat het door het verbouwen kwam). Maar helaas, je link werkt niet. Gelukkig is google nog steeds mijn vriend, dus ik ga dit weekend uitgebreid bijezen. Over jouw speurtocht, maar ik verwacht ook wel een stukje herkenning te vinden. Tims broer is autistisch en zowel wij als de kinderen hebben kenmerkjes.

 4. Ach,pfft, dat doe ik helaas vaker, stukje van de URL weglaten. Fijn dat je me toch hebt gevonden.

  Je cadeautje is aangekomen en ik wil je van harte bedanken. Enorm attent, en lief, en…gewoon erg, erg lief! Ben gelijk geslagen aan het lezen. Het boek van Lianne Willey had ik al jaren geleden gelezen, maar ben benieuwd hoeveel ik er nu in herken, na afgelopen jaren aandachtiger naar mezelf te zijn gaan kijken en luisteren.

  Mmmmmwwwwaaaaahhhhh! (Da’s een kus, niet een schreeuw 🙂 )

 5. Geen nieuws hier op de blog, maar ik vond dat je slanker eruitzag op de housewarming dan de keer die ik je daarvoor zag. Ligt het aan mij? Je zag er in ieder geval erg goed uit.

 6. Nu trek ik de komende maanden alleen dat t-shirt nog maar aan natuurlijk 😉

Leave a Reply

Name
Email
Website