Flinke stap

Maar liefst 2.1 kg eraf deze week: van 129 naar 126,9. Gisteren op weightwatcherscursus was de stap nog groter, maar ‘s avonds wegen scheelt vaak meer vind ik. Net iets andere kleren, net iets meer of minder vocht vasthouden… In ieder geval was vorige week een goede afvalweek. Sporten lukte nog steeds maar één keer, dus daar is nog wat ruimte voor verbetering. Maar één keer is beter dan géén keer denk ik dan maar.

  1. Fantastisch! Dit soort resultaten zijn nog eens motiverend. En zeker weten dat 1 keer altijd beter is dan 0. Loop je nu glimmend rond?

  2. Vooral glimmend van het zweet want ben gelijk na de cursus gaan sporten vandaag :). Ja, het motiveert altijd heel erg als het goed gaat. Volhouden als het een tijdje niet wil is het moeilijkst vind ik. Hopelijk hoef ik dat voorlopig nog even niet uit te proberen 🙂

  3. Maar wat hou je zelf nu aan als ‘officieel’ gewicht? De WW cursus of je eigen weegschaal? Want ik begrijp dat dit nu eigen weegschaal is? Evengoed mooi verschil natuurlijk

Leave a Reply

Name
Email
Website