De eerste week weer

De zomervakantie was heerlijk en onbezorgd. Daarna was het gelijk druk en hectisch met allerlei ouderavonden op precies de weightwatchersavonden. Maar deze week kon ik weer naar cursus – en moest ik dat ook weer van mezelf. Anders blijf ik het uitstellen natuurlijk en juist met de lekkere snaaimaanden voor de deur is het belangrijk om weer een beetje in het gareel te zitten.

Daarnaast gaan zowel L. als E. ook weightwatchen en gaan we elkaar met mailtjes ondersteunen hebben we afgesproken (omdat we niet dicht bij elkaar wonen). L. moet minder kwijt dan wij tweetjes, maar is erg van lekker koken en doorzetten dus heeft vast een goede invloed. E. moet ongeveer net zoveel kwijt als ik en dus kunnen we ons aan elkaar vasthouden als er weer een moeilijke periode komt. Dat is het plan tenminste 🙂

Vanmorgen vertelde de weegschaal me dus dat ik 131.7 kg was en vanavond vertelde de coach me dat het na 4 maanden handig was om deze week als week 1 te zien zodat ik gemotiveerd vooruit kon gaan met afvallen. We gaan er dus weer voor!

Alleen over het sporten moet ik nog even langer na gaan denken. De sportschool waar ik bij zat had in de praktijk minder begeleiding dat ze in theorie aanboden en toen ik last kreeg van mijn gewrichten kon ik drie keer achter elkaar niemand vinden om te overleggen hoe ik mijn programma aan moest passen. Daarvoor hoef ik niet zo’n end te fietsen, dus die heb ik opgezegd. Nu iets in de buurt vinden dat leuk genoeg is om te blijven doen. Misschien eerst via de huisarts naar fysiotherapie om een beginnetje te maken met een trainingscircuitje dat me niet gelijk mijn knieën en heupen kost. Of toch gelijk spontaan met zumba beginnen en voor lief nemen dat ik na 10 minuten op apegapen lig? Kortom… daar moet ik nog even over nadenken.

 1. maandag, 17 oktober 2011

  Ontbijt
  gebakken ei met bacon

  5

  Subtotaal 5
  Lunch
  60  g Volkorenbrood

  3,5

  100  g Rosbief, broodbeleg

  4

  Subtotaal 7,5
  Diner
  3  portie(s) Harde kaas, 48+

  9

  4  portie(s) Ham, gekookt

  3,5

  600  g Witlof

  0

  Subtotaal 12,5
  Tussendoortjes
  frambozenpuree AH – Snel voedingsmiddelen toevoegen

  3

  3 x ww-reep – Snel voedingsmiddelen toevoegen

  6

  boterham met kaas – Snel voedingsmiddelen toevoegen

  5,5

  Subtotaal 14,5
  Verbruikte ProPoints™  waarden 39,5
  Resterende ProPoints™  waarden 3,5
  Activiteiten
  Geen activiteiten ingevoerd.  
  Verdiende Active ProPoints™ 0

  Notities 2. Ik moest even kijken of het werkt zo, de broncode van mijn online bijhoudt programma in een respons plakken. Misschien ook ergens bij gaan houden wat ik iedere dag eet? Maar niet hier op het blog denk ik, dat wordt wel heel saai 🙂

 3. Oh, ik heb er nu een aparte ‘page’ van gemaakt, kan ik het daar bijhouden en dan wordt het wel een lange lijst met de dagelijkse tabellen, maar da’s misschien wel goed, dan lees je er alleen doorheen als je *echt* geïnteresseerd bent.

 4. Bij jezelf commenten… Zo lijkt het ineens wel heel erg druk 😉
  Maareh ik ben er hier ook hoor. Is misschien wel zo makkelijk. Ik mag dus 28 puntjes en heb er vandaag 25 op. Nouja, als ik naar mijn bed ga. Dat scheelt een boel. Vandaag niet gesport. Morgen weer. Ik heb een heerlijke sportschool. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik me gisteren stierlijk verveelde en echt lood in de benen had. Hopelijk is dat morgen weg.

 5. Da’s eenmalig hoop ik, dat ik lijstjes comments maak :). Maar ik benijd je de sportschool wel hoor, ik heb nog niets gevonden zelf waar ik echt kan blijven gaan en het scheelt zoveel als je dat wel lukt.

 6. Nahjah ik vind het erg prettig. Helaas voor mij betaal ik wel behoorlijk (vind ik), maarja als ik daarvoor wel goed begeleid word. Wat ook prettig is, is dat je een belletje krijgt als je een tijdje niet bent geweest. Dat heb ik wel nodig. Een stokje achter de deur. De personal coach wil me nu aan de Milon Circle hebben… maar weet nog niet of ik dat ook wil.

 7. Da’s dit begrijp ik: http://www.miloncirkel.com/ ??

  Klinkt wel heel goed. Ik heb wel zo’n circuitje gedaan, bij fit4ladies hier en het principe beviel me wel goed (alleen is dat niet op jou specifiek ingesteld). Kun je het niet eens een weekje proberen of zo?

  Sportschool en begeleiding is duur, vind ik ook. Ik was lid geworden en betaalde ook 55 euro per maand voor onbeperkt sporten – maar daar kreeg ik bij lange na niet de begeleiding waar ik op hoopte, niet eens als aanspreekpunt. Daarom zoek ik nog even door.

 8. Ik betaal inclusief personal coach 60 euro per maand. Daarvoor heb ik 1 keer per maand een gesprek met mijn personal coach en wordt mijn programma ook dan aangepast. Maar tussendoor spreek ik hem ook regelmatig. Als er iets veranderd moet worden of als ik hulp nodig heb, kan ik ook bij een ander terecht.

  Ik mag voor 90 euro de Milon Cirkel 3 maanden proberen. Als het bevalt, dan blijft die 90 euro bij de sportschool en mag ik het blijven gebruiken. Als het niet bevalt, krijg ik het terug. Nu vind ik 90 euro (eenmalig, maar dan nog) best wel veel geld. Helemaal bovenop de 60 euro die ik nu al betaal.

 9. Hmmm….. jamaar jamaar……

  was jij niet jarig 23 januari?

 10. 27 😛 Enne ik heb volgende week dinsdag gesprek met personal coach en dan ook conditietest. Even kijken hoe ik ervoor sta. Dan moet ik ook wel een beetje besloten hebben of ik wel of niet wil. Ik denk dat ik het maar gewoon ga proberen.

 11. voor uit mijn hoofd zat ik er nog best dicht bij :). Hoewel ik 27 makkelijker zou moeten onthouden, Tim en ik zijn ook alletwee de 27e jarig.

  Ik vind het wel fijn klinken, dat milton circle. Gogogo!! 😀

 12. Hahaha ik word 27 januari 27… Maar je zat er inderdaad dicht bij. Enne ik ga het gewoon proberen. Als ik het niks vind, mag ik na 3 maanden mijn geld terugvragen

 13. 27 al weer? jeetjemineetje wat gaat dat snel.

  Als je het niks vind, heb je wel gelijk een leuk verjaarscadeautje 😀

Leave a Reply

Name
Email
Website