Week 1 ging goed

Het weekend was ingewikkelder want zaterdag hadden we een feestje. Enerzijds waren we daar van 8 tot 4, dus een lange tijd. Anderzijds was het een feestje zonder rauwkost en met chips, crackers, kaas, paté en worst. Dat is allemaal een boel punten, maar ik had gelukkig mijn hele vrije weekbudget van 49 propoints bewaard voor de gelegenheid. Dáár wist ik wel binnen te blijven (wijn drinken in plaats van zware biertjes helpt, een Leffe is 8 propoints en een glas wijn 3 of 4).

So far so good dus en de weegschaal gaf vanmorgen ook 130,5 kg aan, dat is 1,2 kg minder dan vorige week. Voor een eerste week niet geweldig maar voor afvallen in het algemeen wel een goed begin. Kijken of we dat deze tweede week ook weer kunnen halen dus.

  1. Mijn motivatie is onder druk van een heleboel werkstress totaal verdwenen. Ik kom weer aan, in plaats van af te vallen en daar baal ik van. Misschien helpt dit weer. Dank….

  2. Kom gezellig meedoen Ali. Inderdaad, soms is het moeilijk om de motiviatie weer te vinden en de periodes waarin je vindt dat je jezelf wel mag verwennen zijn eigenlijk het moeilijkst. Maar we zijn blijer als we die extra kilo’s niet meer mee hoeven te slepen, toch? En de kunst is om cadeautjes en verwennerijtjes te bedenken die niet op eten of drinken neerkomen… Sterkte!

Leave a Reply

Name
Email
Website