Mooi resultaat

Vanmorgen gaf de weegschaal 125,7 kg aan. Dat is dus 2 kg minder dan vorige week (en dat terwijl ik begin van de week niet veel afviel omdat ik te weinig at en de laatste dagen iedere dag wat van mijn vrije punten gebruikte bovenop mijn dagbudget) en in totaal ben ik nu 6 kg kwijt in 4 weken. Een mooi resultaat. Eigenlijk iets te veel naar weightwatchers normen, we horen te streven naar ongeveer een pond per week voor gezond afvallen, maar als je begint met veel overgewicht mag je iets sneller gaan.

Ik weet dat ik me erop voor moet gaan bereiden dat ik een plateautje ga bereiken straks, maar mijn hoop is dat ik de week voor kerst 120 kg haal en dan tijdens de kerstdagen bij de lijnonvriendelijke schoonfamilie op gewicht kan blijven. Da’s toch ook een plateau? En op korte termijn hoop ik natuurlijk dat ik volgende week mijn tweede mijlpaal haal: bij 125,1 kg ben ik 5% van mijn lichaamsgewicht kwijt.

  1. Hiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Dat gaat goed, dat gaat fantastisch! Als dit geen moed geeft dan weet ik het niet meer. Ga zo door, ga zo door. Joepie.

  2. Dank je Niek, het is inderdaad enorm motiverend als het goed gaat. Ik hou het extra goed bij zodat ik erop terug kan vallen als het een tijdje minder gaat (dat moment komt gegarandeerd 🙂 )

  3. Keurig Marbel! Enne iets te hard in het begin is niet zo erg. Dat heb je nu eenmaal als je veel van jezelf hebt ;).

    Good luck daar!

Leave a Reply

Name
Email
Website