Goede week

Ik ga vanavond niet naar cursus, want het is pakjesavond bij ons thuis. Maar ik had graag gegaan, want afgelopen week ging goed. Ik weeg nu 122,7 kg dus dat is 1,4 kg afgevallen in een week en in totaal nu 9 kg afgevallen in 7 weken.

Vanavond is wel weer lekker snoepen avond. Maar ik heb hele kleine chocoladeletters gekocht (chocola is duur in punten hoorde ik al van iedereen) en voor de kinderen ieder een eigen puntzak met sinterklaassnoep. Dan blijven er een schaal pepernoten over waar ik wel matig van kan eten, en de roomfondantjes die ik nog had van voordat ik ging weightwatchen. Maar die zijn me eigenlijk de punten niet waard: koop ik liever dure *echte* roomfondantjes bij de banketbakker om langzaam van te genieten. Tenslotte mag je zondigen als je genoeg budgetpuntjes overhoudt.

Nog 20 dagen tot kerst, dat is bijna 3 weken en ik moet nog 2.7 kg om op mijn einddoel van 120 te komen. Dat blijft ambitieus maar haalbaar dus.

Vandaag een t-shirt uit de kast gehaald dat ik niet meer leuk vond zitten omdat het te strak om mijn buik zat. Nu staat het weer leuk en kleed het zelfs af. Dat motiveert weer extra voor vanavond 🙂

  1. Joepiejajeeehaaa! Wat gaat ie goed! Steeds weer een kilootje minder. (Zelf sta ik al drie weken stil op hetzelfde gewicht dus altijd fijn om te lezen dat het bij anderen wel goed gaat) En al het overmatige eten in december laten staan is sowieso een hele opgave dus heel veel succes de komende drie weken. Je ziet dat het goed gaat, ga zo door!

  2. tip van mijn coach als je een tijdje stilstaat: radicaal je eetschema door de war schoppen. Niet meer gaan eten, maar andere volgorde of hele andere dingen. Plateau’s zijn moeilijk, zeker als je wel je best doet.

Leave a Reply

Name
Email
Website