Tussengefrommelde mijlpaal

Deze week ging heel goed, ik ben maar liefst 1,8 kg afgevallen en woog vanmorgen 120,9 kg. In totaal ben ik dus 10,8 kg afgevallen in 8 weken, da’s een mooi resultaat. De eerste 10 kg eraf had ik niet eens gemeld in mijn lijstje mijlpalen, maar het voelt wel als een mooie prestatie, vandaar de titel.

Met sinterklaas had ik niet zo heel veel moeite. Ik heb hele kleine chocoladeletters gekocht (40 gram) en voor de kinderen elk een zak sinterklaassnoep dus ik heb de verleiding ook gewoon vermeden. Dat wordt bij de kerststol straks nog moeilijk, die moet ik echt gaan inbudgetteren. Kerststol met spijs en roomboter; dat zal uit het wekelijkse budget moeten gaan komen denk ik.

Verder was ik een beetje ziek en was het weer erg herfstig, dus zijn mijn wandelingen er ook bij ingeschoten. Proberen of ik komende week weer twee keer een uur kan gaan wandelen, niet zozeer voor de verdiende propoints (want de verdiende bewegingspunten gebruik ik toch niet) maar omdat ik langzaam meer wil gaan sporten als ik wat lichter ben.

Mijn andere goede voornemen is om weer een beetje leuke recepten op te zoeken om te gaan koken. Op de een of andere manier is dat er ook een beetje bij ingeschoten en de laatste maand van het jaar is altijd zo druk dat het moeilijk is om daar tijd voor vrij te maken (zoeken, kopen, koken).

Leave a Reply

Name
Email
Website