De verkeerde kant op

Deze week wilde de weegschaal niet doen wat ik had gehoopt. Het doel van 120 kg bij kerstmis leek met nog 0,9 kg te gaan in anderhalve week heel haalbaar, maar deze week ging de weegschaal de verkeerde kant op. Ik heb iets meer gegeten en gedronken dan de vorige weken, maar nog wel netjes binnen het budget van WW punten dus ik weet niet precies waar het in zit. Misschien een gebrek aan beweging; ik heb de lange wandelingen niet kunnen doen in alle drukte, maar heb best vaak extra door de stad gefietst dus dacht dat het daardoor wel gecompenseert zou zijn. Misschien een gebrek aan slaap: deze week had veel korte nachtjes en ik val veel beter af als ik lang kan slapen. Bij mij betekent dat lang uit kunnen slapen, want ik blijf een nachtuil. En misschien zijn het gewoon de vrouwelijke hormonen waardoor ik vocht vasthoud. Mijn cyclus is niet meer heel regelmatig (en de eerste opvliegers heb ik ook al gehad) dus ik weet niet precies hoe de hormoonproductie loopt, maar als ik mijn blogje terugkijk had ik 28 dagen geleden ook een postje over een teleurstellend weekje.

Volgende week maandag is tweede kerstdag en dan zit ik in Engeland bij de schoonfamilie, dus dan weeg ik niet. Misschien dat ik vlak voor ik vertrek nog even weeg en kijk of het inderdaad weer hondertwintigkommanogwat is op kerst – dan is de doelstelling toch nog een beetje gehaald 🙂

Leave a Reply

Name
Email
Website